Ontwikkeling Genneper Parken

Gepubliceerd op 25 november 2021 om 00:00

De ontwikkelingen en plannen voor de Genneper Parken hebben de aandacht van de pers getrokken. De informatie vanuit wijkvereniging Genneperzijde ondersteund door Den Elzent werd opgenomen in het ED van 24 september 2021.

Niet alleen de plannen rond VONK, maar het missen van een integrale aanpak voor dit mooie stukje natuur werd belicht in de pers. De bezorgdheid vanuit de omliggende wijken en vanuit de klankboord groep werd goed verwoord in het artikel. Lees eventueel de hele tekst via deze link op de website van het ED. 

Op 23 november jl werd het VO Vonk in de raad behandeld. Op voorhand van de mogelijke besluitvorming heeft de Henri van Abbestichting, trefpunt Groen en ons bestuur met de omliggende betrokken wijken Genneperzijde en Rapelenburg een brandbrief gestuurd naar de raadsleden.
De behandeling van het plan is door de vele vragen van kritische fracties uitgesteld. Lees eventueel de hele tekst via deze link op de website van het ED of een ingezonden opinie die hier nog na te lezen is.